CENTENARIO CORONACIÓN VIRGEN DE LIDÓN

Dissabte passat al matí, 4 de Maig, els habitants de Castelló es van congregar a la majestuosa Concatedral de la ciutat per assistir a la solemne Missa en Honor a la Verge de Lidón. La cerimònia, carregada d’emotivitat i fervor religiós, va atreure fidels i devots de tot arreu de la regió, que es van reunir per retre homenatge a la patrona de la ciutat.

Allà mateix van assistir els nostres màxims representants del Sequiol, Maria i Victor, per honrar i commemorar la “nostra mareta”.

Després de la missa, la celebració va continuar als carrers de Castelló, on una multitud entusiasta es va dirigir cap a l’emblemàtica Fanal per commemorar l’acte del Centenari de la Mare de Déu del LLedó. Tots els castellonencs vam rebre a la nostra Mare de Déu amb orgull i amb alegria, els assistents ens unim amb devoció, recordant el llegat i l’amor de la nostra Senyora càntics d’amor i d’emoció… tot el lliurament del nostre amor més sincer per ella i pel centenari de la volguda Verge.

L´esdeveniment del Centenari, ple de solemnitat i tradició, va servir com un moment de reflexió i celebració per a tota la comunitat, reforçant els llaços de fe i unitat entre els habitants de Castelló.

I molt especial per a Sequiol, ja que va ser la nostra Reina Lourdes, i sequiola, la que va participar activament en aquest acte, acompanyada com sempre de les Dames de la Ciutat, entre elles, les nostres estimades Adriana i Lucía.

Però la participació de Sequiol va anar més enllà, també la nostra Presidenta va poder ser partícip d’aquest preciós acte, per la seva responsabilitat a la Junta de la Reial Confraria durant aquest any, cosa que ens enorgulleix a tots encara més.

Fotos   cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*