CAVALCADA DE REIS

Comencem a un nou any, i amb ell, arriba l’esperada nit de reis, nit en què la il·lusió de tothom surt a la llum, i per això, la nostra ciutat de Castelló, organitza la cavalcada de reis mags, on els SSMM els Reis Mags d’Orient desembarquen per fer arribar amb la seva màgia, els regals encarregats.

I com ja és tradició, la Reina, la Reina Infantil, Dames de la Ciutat, Dames de la Ciutat Infantil, Madrines, Madrines Infantils, Presidents i Presidents Infantils de les festes de la Magdalena de Castelló, reben invitació per anar a veure aquesta meravellosa cavalcada.

I com no, els nostres representants per a la Magdalena 2023, Adriana, Lucia i Carlos, van assistir-hi, acompanyats de la nostra Presidenta Elisabeth, per rebre els Reis Mags amb molta il·lusió. A més, aquest any, van acompanyar a la desfilada dels reis mags diverses de les nostres sequioleres. D’una banda, la nostra antiga Madrina 2019 i Dama de la Ciutat 2020/2022, Àgueda, acompanyada de les seves estimades companyes de la Magdalena passada. I per altra banda, acompanyant la carrossa de la Gestora de Gaiates, les nostres joves sequioleres, Balma, Teresa, Martina, Claudia, Martina i Natalia, amb un animat ball que va fer aplaudir tota la ciutat.

Aquest acte emocionant va finalitzar amb una sèrie de focs artificials a l’exterior del Palau de la Festa, on Adriana, Lucia, Carlos i Elisabeth, van gaudir junts d’aquest començament d’any, comptant els dies que falten per a la gran setmana.

Fotos cortesía MUPHY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*