CARTER REIAL SEQUIOLER

Ja passada la Nit de Nadal i el Nadal, arriba el moment d’anar lliurant les cartes als Reis Mags, i com no podia faltar, un any més, el carter reial acudeix al cau de la Gaiata 15, per recollir les cartes dels nens i els no tan nens, i assegurar-se que els seus desitjos es compleixin.

Aquest any, per donar una bona rebuda al nostre carter reial, les petites de la comissió infantil van preparar un espectacle nadalenc amb el que va animar els nostres càrrecs i al públic, i vam acabar tots cantant les cançons típiques d’aquestes festes.

En primer lloc, van ser els nostres màxims representants 2023, Adriana, Lucía i Carlos, els qui van lliurar les seves cartes amb els seus desitjos per a aquest proper any, encara que van afirmar que el seu desig ja s’havia complert mesos abans, quan van rebre la notícia sobre el càrrec que anaven a ocupar aquestes festes magdaleneres.

Seguidament, van ser els petits de la comissió infantil els qui van lliurar les seves cartes, i finalment es va fer la foto per recordar aquest gran moment d’il·lusió, que va ser seguida d’una rica xocolatada convidada per la Gaiata.

Fotos cortesía COMISION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*