CARTER REIAL AL SEQUIOL

En plenes dates nadalenques, com és costum des de fa molts anys, l’Emissari de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, visita al Cau del Sequiol per a recollir totes les cartes dels/de les Sequiol@s més xicotets. I aquesta any, malgrat les circumstàncies que ens toca viure, no anava a ser menys. Amb estricte compliment de les mesures higièniques i de separació exigibles, el Carter Reial va estar atenent els més joves Sequiol@s, recollint les seues cartes i escoltant les seues peticions. I quin millor dia per a rebre-li que el 28 de desembre, dia de la innocència per antonomàsia!.

Sequiol va disposar d’un espectacular escenari, en la seua seu social, presidit pel tron que esperava a tan digna representació reial. Els màxims representants del Sequiol; el nostre President Infantil, Manel Rubio i la nostra Madrina Infantil, Alejandra Sáez, al capdavant de la resta de comissionats i comissionades Sequiol@s, van exercir d’amfitrions per a rebre i complimentar com es mereix a l’Emissari Reial.

Guardant la tradicional cua enfront de la seua Eminència Reial -això sí, amb les corresponents màscaretrss i guardant la distància de seguretat pertinent- tots i cadascun dels xiquets i xiquetes presents, van anar entregant-li les seues cartes on quedaven reflectits els seus més preuats desitjos perquè, segur, TOTS s’han portat molt bé!.

La màgia del Nadal fa possible que, per uns dies, deixem en un segon terme la maleïda Covid, i la il·lusió i l’esperança reprenguen els nostres cors festers per a esperar la imminent arribada dels Mags d’Orient. Però això ja serà, l’any que ve.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*