Carter Reial al Sequiol

Després d’una xicoteta espera carregada de nervis, l’emissari de SSMM els Reis Mags d’Orient visitava el Cau Sequioler per a arreplegar les missives dels seus xiquets.
En primer lloc van ser els màxims representants infantils per a la Magdalena 2019, Natalia i Marc, els que van entregar la carta amb els seus desitjos al Carter. Després, van ajudar al Carter Reial, fent entrega d’uns detallets a tots els xiquets allí presents.
Il•lusió, nervis i un cúmul de sensacions envoltaven els xiquets i xiquetes, que van anar apropant-se al Carter Reial. Tots volien parlar amb ell per a aclarir-li els detalls de les seues peticions i deixar-li molt clar que havien sigut molt bons durant l’any que s’acabava. I després, depositar amb l’ajuda de Marc la seua carta en la bústia reial.
Una vegada entregades totes les cartes, la nostra Presidenta Elisabeth va dirigir unes paraules al Carter Reial, informant-lo que tots els xiquets del Sequiol, s’havien portat bé i havien fet totes les seues tasques escolars i a casa.
El Carter Reial, amb el botí de cartes en la seua bústia, se’n va anar entre aplaudiments mentre els xiquets el seguien amb la seua mirada. Havia de seguir el seu camí perquè la màgica nit de Reis tots els desitjos es puguen fer realitat.
Com a punt final, la Gaiata va convidar a tots els xiquets i no tan xiquets a una boníssima Xocolatada.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*