Cartell de la Magdalena 2020

Una vegada finalitzat el termini del concurs convocat pel Patronat de Festes per triar el cartell que anunciaria les festes de la Magdalena 2020, un jurat d’experts triava el cartell guanyador, que amb el lema “Nits de llum“, és obra de Endika Gómez de Balugera. L’autor valencià ens mostra una gaiata monumental construïda amb les persones que fan la festa i reflecteix clarament l’essència de les festes fundacionals de la nostra Ciutat.

Amb l’elecció del cartell del 75é aniversari de les festes de la Magdalena, comencen els preparatius per a unes festes que estan declarades d’Interés Turístic Internacional i que se celebraran del 14 al 22 de març.

La vespra de Tots Sants, els pòrtics de l’Ajuntament acollien al món de la festa, que en comitiva es desplaçava fins a la sala d’exposicions de la Fundació Davalos Fletcher perquè les Reines, Carmen i Gal·la, inauguraren l’exposició dels cartells. Una exposició decorada amb el gegant Tombatossals i la seua Conlloga, algunes gaiates de mà presentades a concurs la magdalena passada, i precioses vidrieres de gaiates, moltes d’elles cedides pel Sequiol. Com no, la Gaiata 15 va estar present amb diversos membres de la comissió i amb els nostres càrrecs 2020, Lourdes, Alejandra i Manel juntament amb la nostra presidenta Elisabeth.

Les festes de la Magdalena 2020 estan en marxa i ja tenen el seu cartell anunciador. Aquest cartell, “Nits de llum“, ens serà cada vegada més familiar perquè es mostrarà en la majoria dels comerços de la ciutat, indicant que ja gairebé “el dia és arribat”.

Fotos cortesía Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*