Cartell de la Magdalena 2019

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Castelló, per mitjà del Patronat de Festes, convocava el concurs anual per triar el cartell que anunciaria les nostres festes de la Magdalena 2019. Una vegada finalitzat el termini, un jurat d’experts triava tres cartells d’entre les vint-i-tres obres presentades. Aquests tres cartells finalistes passaven a la següent fase, la de la votació popular per mitjà de la pàgina web decidim.castello.es.
El termini de votació finalitzava el 30 d’octubre, resultant guanyador el cartell amb el lema “La llum de la festa“, obra de Juan Carlos Francisco Mateu. Un autor estretament vinculat a la Gaiata 15 Sequiol, i que era la primera vegada que es presentava al concurs per a seleccionar el cartell de les festes de la Magdalena.
Amb l’elecció del cartell del 75é aniversari de les festes de la Magdalena, comencen els preparatius per a unes festes que estan declarades d’Interés Turístic Internacional i que se celebraran del 23 al 31 de març.
Una vegada finalitzat tot aquest procés, arribava el moment d’ensenyar a tots els veïns els cartells i sobretot el guanyador. El divendres dia nou de novembre, els pòrtics de l’Ajuntament de la capital acollien al món de la festa, que en comitiva es desplaçava fins a la sala d’exposicions de la Fundació Davalos Fletcher perquè les Reines, Natalia i Natalia, tallessin la cinta donant per inaugurada l’exposició. Una exposició decorada amb diferents maquetes de gaiates, moltes d’elles cedides pel Sequiol. Com no, la Gaiata 15 va estar present amb diversos membres de la comissió i amb els nostres càrrecs 2019, Andrea, Natalia i Marc juntament amb la nostra presidenta Elisabeth.
Les festes de la Magdalena 2019 estan en marxa i ja tenen el seu cartell anunciador. Aquest cartell, “La llum de la festa“, ens serà cada vegada més familiar perquè es mostrarà en la majoria dels comerços de la ciutat, indicant que ja gairebé “el dia és arribat”.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*