Campanya d’Intercanvi de Societats Musicals

Per primera vegada dins la campanya d’intercanvis musicals patrocinats per la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura, se celebrava un concert molt especial al Cau de la Gaiata 15 Sequiol.
D’una banda, l’experiència i l’excel•lència de l’Escola Municipal de Dolçaina i Tabal de Castelló, i d’altra banda, l’il•lusionant projecte ja consolidat de la Secció de Dolçaina i Tabal de la Gaiata 15 Sequiol.
En una vesprada calorosa, el nombrós públic assistent va poder gaudir de fantàstiques peces musicals. L’Escola Municipal de Dolçaina i Tabal de Castelló interpretava el passa carrer ‘Beuna’, els pasdobles ‘Amadeo el dolçainer’ i ‘La Mumerota’, i la marxa mora ‘Xavier el Coixo’.
Per la seua part, la Secció de Dolçaina i Tabal de la Gaiata 15 Sequiol representava els passa carrers ‘La Colleta’ i ‘Sequiol’, el pasdoble ‘Bequetero’ i el correfoc ‘Nit de Llamps’.
Per tancar l’acte, les dues escoles de forma conjunta van fer una interpretació magistral del passa carrer ‘Gener’. Experiència i joventut de la mà, garantint un magnífic futur per a uns instruments i una música tan nostres.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*