BETLEM SEQUIOLO

Dins del programa d’activitats que desenvolupem en la nostra associació, que complementen la nostra participació en les festes fundacionals de la nostra ciutat, es troba la de construir, en la nostra seu social, un Betlem Tradicional. Aquesta activitat és la més antiga del Sequiol perquè es va iniciar en el Nadal de 1998. Des de llavors, l’equip del Sequiol prepara i dissenya el naixement que es muntarà. A principis de desembre, es posen a la feina per a donar forma al que, fins hui, només són idees i plantejaments.

Així, passat el pont de la Immaculada, l’equip comence a preparar la base del nostre Betlem, creant espais, construint cases, decorant figuretes… una infinitat de detalls que, a poc a poc, donaran cos al Naixement Sequiolero.

Amb tot preparat, el passat 23 de desembre -sense sort però amb molta salut, ho diem perquè la grossa de Nadal, el dia anterior, no es va recordar del nostre 19.352-, la nostra Madrina Lourdes Climent, acompanyada de la Presidenta de l’associació, Elisabeth Breva, premien el botó que encenia les llums de Betlem, donant per inaugurat el mateix. Atés que el Naixement està muntat en l’aparador del nostre Cau, és punt de visita obligada d’amics i veïns del sector, sent ja un referent en el Nadal del Sequiol.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*