BERENAR REINA INFANTIL

La vesprada d’un diumenge de febrer, a poques setmanes de començar la setmana gran, va ser testimoni d’excepció el berenar de la Reina Infantil de les Festes de la Magdalena 2023, Alejandra Saez Sisamón.

Tradició en què la Reina Infantil convida a passar una meravellosa vesprada plena de jocs, activitats, balls i un ric berenar.

 

Així doncs, els nostres màxims representants infantils, Lucía Benedito i Carlos Benedito, acompanyats de la Presidenta Elisabeth Breva, van assistir al berenar amb molta il·lusió, en tractar-se de ser més especial, ja que, van poder gaudir al costat d’Alejandra, la nostra reina sequiolera , una estupenda vesprada.

 

En arribar a l’Hotel Intur de Castelló, hi havia la Reina Infantil, Alejandra, per rebre cadascun dels representants infantils de les diferents comissions gaiateres, també va assistir el, ja anunciat, Pregoner Infantil per a la Magdalena 2023, Nacho Marín.

 

Abans de començar amb les activitats, van arrasar amb el berenar per poder agafar forces i divertir-se al màxim, mentre Alejandra els va dedicar unes paraules, i els va lliurar uns detalls molt significatius.

Tot seguit, va començar a sonar la música i tots es van posar a ballar fins que els peus no van poder més, finalitzant així una vesprada plena d’alegria i diversió.

 

Fotos cortesía MUPHY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*