Benvinguda Representants 2018

Una vegada tancat el llibre que conté la història festera de 2017, era el torn d’escriure la primera pàgina de la següent publicació, la que contarà el camí fins a la Magdalena 2018.
Era el moment de donar la benvinguda als que seran els màxims representants del món fester en les properes festes fundacionals de la nostra Ciutat. Per això, en l’emblemàtic edifici de la Diputació Provincial i organitzat per la Gestora de Gaiates, les Madrines, Madrines Infantils, Presidents i Presidents Infantils de totes les Gaiates, es reunien per primera vegada, així com les Dames de la Ciutat, Dames de la Ciutat Infantils i, cóm no, les Regines de les Festes per a la Magdalena 2018, Carla Bernat i Lucia Burguete.
Un acte presentat per Carolina Tàrrega, Reina en la Magdalena 2016, i que després d’unes paraules de benvinguda del President de la Gestora de Gaiates, Carlos Chipirraz, va continuar amb l’accés a l’escenari preparat per l’ocasió, de les Regines de les Festes 2018, Carla i Lucia.
Tot seguit era el torn de les Dames de la Ciutat, i en aquest cas, la nostra Gaiata va tindre una magnífica representació, amb Beatriz Belenguer Mercé, Madrina del Sequiol la passada Magdalena i que té el privilegi de formar part de la Cort d’Honor de la Reina de 2018.
A continuació, els representants de totes les gaiates van anar accedint per ordre numèric a l’escenari. Com no podia ser d’una altra manera, la Gaiata 15 Sequiol va estar magníficament representada per la seua Madrina Àgueda Ibars Agramunt, Madrina Infantil Nagore Garcia Miravet, i President Infantil Iker Miralles Claramonte. Tots tres molt emocionats per tractar-se de la primera vegada que lluïen amb orgull el nom de Sequiol després del seu nomenament feia només un mes.
Després d’unes paraules de la presidenta del Patronat, Sara Usó, van ser les Regines de les Festes per a la Magdalena 2018 les que es van dirigir als assistents, agraint que les vulguin acompanyar en un any tan especial per a elles, i desitjant per a tots un exercici fester meravellós i inoblidable.
Per finalitzar, el primer crit de “Magdalena!” de les Reines 2018, rebia per resposta un “Festa Plena!” de tots els presents. La primera pàgina està escrita, en lletres d’or. El camí cap a la Magdalena 2018 s’ha iniciat, amb Àgueda, Nagore i Iker dirigint el tren Sequioler. Ara només resta gaudir al màxim de cada instant.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*