Benvinguda la Cort 2017

Una de les qualitats de la nostra festa és que mai té un punt final, sempre és un punt i a part, i si el dia 5 de setembre acomiadàvem amb emoció la cort 2016, amb renovada il·lusió, el dia 7 de setembre, vespra de la data commemorativa de la Carta Pobla, el món de la festa es preparava per a donar la benvinguda a les corts de les festes de l’any 2017. Un acte brillantment organitzat per la Gestora de Gaiates que va tenir el prolegomen amb l’actuació de ball a càrrec de la “Nova Escola” en la plaça de les aules i que va seguir amb l’acte protocol·lari celebrat en el teatre del Raval per a donar la benvinguda a tots els representants de les festes i com no, donar la benvinguda a les reines 2017, Estefania i Berta.

Com cada any, la gaiata Sequiol va estar present en aquest acte amb els càrrecs representatius de l’exercici fester i que per a enguany 2017 han recaigut en Beatriz, Teresa i Marcos, acompanyats per la nostra presidenta Elisabeth.

A més, com és sabut, el Sequiol té el privilegi de tenir com a màxima representant de les nostres festes a la que fóra Madrina de la nostra gaiata l’any 2015, Estefania, la nostra flamant reina de les festes 2017.

Una vetlada repleta d’il·lusió i d’emocions oposades pel nou exercici festiu que comença, unes emocions noves per a Bea, Teresa i Marcos perquè durant un any seran el centre d’atenció del sector del Sequiol i assumiran la responsabilitat que el seu càrrec implica i màxim tractant-se de la Gaiata 15, una gaiata exemplaritzant en el panorama festiu de la nostra ciutat, i també una experiència més per a Estefania que viurà la festa des del més alt.

Per a tots, vaja per davant la nostra enhorabona i el desig que aquest any festiu siga especial i inesborrable, arranca doncs de forma oficial la Magdalena de l’any 2017.

 

 

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*