Benvinguda Corts 2020

La màgia de les nostres Festes fa que, escrita l’última pàgina de la Magdalena 2019, comence sense dilació un nou cicle fester, el que ens portarà cap a la Magdalena 2020.

Per a dur a terme un esdeveniment tan important, la Federació Gestora de Gaiates escollia un any més, l’emblemàtic edifici de la Diputació Provincial a la Plaça de les Aules. Era el moment de donar la benvinguda als que seran els màxims representants del món fester en les properes festes fundacionals de la nostra Ciutat.

En una plujosa vesprada, les Madrines, Madrines Infantils, Presidents i Presidents Infantils de totes les Gaiates, es reunien per primera vegada, així com les Dames de la Ciutat, Dames de la Ciutat Infantils i, cóm no, les Regines de les Festes per a la Magdalena 2020, Carmen Molina Ramos i Gal·la Calvo Santolaria, que van ser les primeres en accedir a l’escenari preparat per a l’ocasió i que presidia majestuosa la maqueta de l’última gaiata sequiola guanyadora al 2017, “Records d’Infantesa”, Gaiata de la Ciutat la Magdalena 2018.

Tot seguit era el torn de les Dames de la Ciutat, i en aquest cas, la nostra Gaiata va tindre una magnífica representació, amb Àgueda Ibars Agramunt, Madrina del Sequiol la Magdalena 2018 i que té el privilegi de formar part de la Cort d’Honor de la Reina de 2020.

A continuació, els representants de totes les gaiates van anar accedint per ordre numèric a l’escenari. Com no podia ser d’una altra manera, la Gaiata 15 Sequiol va estar magníficament representada per la seua Madrina Lourdes Climent Moreno, Madrina Infantil Alejandra Sáez Sisamón, President Infantil Manel Rubio Llambrich i Presidenta Elisabeth Breva Almerich. Els tres primers molt emocionats per tractar-se de la primera vegada que lluïen amb orgull el nom de Sequiol dins la ciutat de Castelló, després del seu nomenament feia poc més d’un mes.

Després de les paraules del President de la Gestora, N’Esteban Gual, de la Presidenta del Patronat, Na Pili Escuder i de la vicepresidenta de la Diputació, Na Patricia Puerta, van ser les Regines de les Festes per a la Magdalena 2020 les que es van dirigir als assistents, agraint emocionades a tota la gent del món de la Festa i en especial al món gaiater, que hagen decidit acompanyar-les en un any tan especial per a elles, i desitjant per a tots un exercici fester meravellós i inoblidable.

Per finalitzar, aplegava el primer crit de “Magdalena!” de les Reines 2020, Carmen i Gal·la. La primera pàgina està escrita, en lletres d’or. El camí cap a la Magdalena 2020 s’ha iniciat, amb Lourdes, Alejandra i Manel dirigint el trenet de Sequiol.

Fotos cortesía Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*