Bateig gaiates

Entrem en la recta final. La Setmana Gran està molt a la vora i prova d’això és el moviment que es genera al voltant dels magatzems municipals on es van construint les diferents Gaiates.
Sequiol va triar el diumenge 3 de març – a vint dies de l’inici de festes- per a batejar a les seues dues Gaiates. “Sequiota de llum, font de lluminàries” i “Ramell il•luminat” eren els lemes amb els quals Andrea, Natalia i Marc batejarien les dues obres concebudes per Jose Vicente Monroig –la major- i Javier Rodríguez –la infantil- i construïdes pel magnífic elenc de “professionals de l’escorxador” de què disposa Sequiol.
El preceptiu bany de cava a totes dues Gaiates, de mans dels nostres màxims representants per a la Magdalena 2019, va precedir a l’encés d’aquestes, àdhuc inacabades però que ja deixaven veure el magnífic treball realitzat i entrellucaven uns resultats molt esperançadors.
Totes dues Comissions, major i infantil, abillades amb les seues millors gales, amb els seus vestits de llauradors, van acompanyar a Natalia, Marc i Andrea, aprofitant l’ocasió per a immortalitzar el moment per a la posteritat.
Nombrós públic va voler acompanyar a Sequiol en aquest emotiu acte; una primera posada de llarg de nostres Gaiates de cara a lluir les seues millors gales la nit del tercer diumenge de Quaresma quan, després de la Tornà, irradiaran la seua llum pels carrers de la nostra Ciutat.
La festa es va traslladar a la seu del Sequiol on comissionats i amics van gaudir d’una animada jornada. I en els magatzems, les Gaiates seguien el seu lent però imparable creixement darrere de l’excel•lència amb què Sequiol realitza les seues obres.

Fotos cortesía de Ediciones digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*