Bateig de les Gaiates

En un dissabte carregat d’actes, el colofó el ficaria el bateig de les nostres Gaiates. La Magdalena s’acostava, ja estava quasi tot preparat i com no, els nostres monuments rebien els últims retocs per a estar a punt en el seu acte de presentació.

Rodejats de tots els membres de les Comissions de la Gaiata 15 Sequiol, les nostres Madrines Lourdes i Alejandra i els nostres presidents Marc i Elisabeth, duien a terme l’acte de bateig dels monuments gaiaters per a la Magdalena 2020 trencant sengles botelles de cava.

En un ambient festiu preludi de la Magdalena cada vegada més propera, els membres de l’A.C. Gaiata 15 Sequiol es van donar cita en el magatzem de gaiates per a imposar els lemes designats pels artistes als seus respectius monuments: “Tradició, mite i llegenda” per al monument gran dissenyat per Enrique Carceller, i “Joia” per a la gaiata infantil de Javier Rodríguez.

Aquest any es batejava un tercer monument gaiater, la Gaiata de mà feta pels joves de la nostra Comissió i per a la qual havien escollit el lema “L’inici d‘una història”, donat que es tractava del mateix esbós que la primera de les gaiates que va treure la 15 en 1982.

Després del reportatge fotogràfic, gaudiríem d’una magnífica àgape oferida per Lourdes, Alejandra i Manel, per a festejar aquest moment tan especial.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*