Bateig de les Gaiates

La Magdalena s’acostava, ja estava quasi tot preparat i com no, els nostres monuments rebien els últims retocs per a estar a punt en el seu acte de presentació.
El diumenge de matí abans del començament de les Festes de la Magdalena, les nostres Madrines Àgueda i Nagore, els nostres presidents Iker i Elisabeth, juntament amb la resta dels membres de les comissions, duien a terme l’acte de bateig dels monuments gaiaters per a la Magdalena 2018.
En un ambient festiu preludi de la Magdalena cada vegada més propera, els membres de la A.C. Gaiata 15 Sequiol es van donar cita en el magatzem de gaiates per a imposar els lemes designats pels artistes als seus respectius monuments: ‘Lloeu la llum infinita’ per al monument gran i ‘Jocs d’infantesa’ per a la gaiata infantil.
Acompanyats per l’olor de pólvora de la traca, els nostres càrrecs van procedir al bateig trencant sengles botelles de cava.
Després del reportatge fotogràfic, ens dirigírem a la nostra seu social per a degustar la magnífica àgape oferida per Àgueda, Nagore i Iker per a festejar aquest moment tan especial.

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*