BATALLA DE FLORS BURRIANA

Dins del programa de festes que Burriana celebra en honor de la Mare de Déu de la Misericòrdia, el primer acte al qual Maria, Leyre i Victor acudien en representació del Sequiol després de les imposicions de bandes, a més de la participació d’aquest acte de la nostra sequiolera Reina de les Festes Lourdes, acompanyada de la Reina Infantil Vega.

Aquesta va ser la tradicional batalla de Flors de la dita població, convidats per la comissió amiga de la Falla Barrio Valencia, on tots ells van passar una vesprada festiva i molt divertida, amb batalla de confeti inclosa.

La nostra Falla germana, va desfilar en una carrossa dissenyada, confeccionada i muntada per la mateixa comissió i que va rebre un altre any més un mereixedor primer premi. Un treball fantàstic, que situava les Falleres Majors i les seves dames de la cort d’honor dins d’un meravellós i espectacular conglomerat de cavallets dels cavallets i de cotxes de xoc de la fira.

Més actes vindran aquest any per compartir amb ells, tant a Castelló com a Borriana, per continuar reforçant els llaços d’unió entre les dues comissions festeres, als quals els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor aniran encantats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*