Assemblea i Reelecció Presidenta 2021-2022

Els estatus de l’A.C. Gaiata 15 Sequiol diuen que cada dos anys ha de convocar-se Assemblea General per tal de presentar i aprovar Balanç i Compte de Resultats de l’exercici, i escollir al  President/a per als exercicis següents, en aquest cas 2020 i 2021.

Aquesta cita bianual que venia celebrant-se pel mes de juny, havia quedat posposada per culpa de la pandèmia, però finalment al mes d’octubre i amb totes les mesures de seguretat sanitàries, la Gaiata 15 Sequiol va poder dur a terme la seua Assemblea General.

Així, amb la presència de nombrosos membres de l’Associació, i representants de la Junta de Festes i la federació Gestora de Gaiates, començava l’acte amb la presentació per part de la Presidenta en funcions del Balanç i el Compte de Resultats 2020, que van ser aprovats per majoria.

Cal dir que abans de res s’havia constituït  la mesa que segons indiquen els estatuts de l’Associació està formada per: el soci més major allí present, Tomàs Miravetl, el més jove major d’edat, Adrià Doumere, així com la secretària de l’Associació, Gloria Baquero.

A continuació, el moderador Agustin Mon, li donava la paraula a l’única candidata presentada, Elisabeth Breva, qui explicava els motius que l’havien animat a presentar-se una vegada més, per tal d’afrontar el seus quinze i setze anys consecutius al capdavant d’aquesta Associació.

Una vegada acabat el parlament, el moderador va procedir a demanar la votació de tots els socis majors d’edat i amb dret de vot allí presents, sent elegida, per unanimitat, Presidenta de l’A.C. Gaiata 15 “Sequiol” per als exercicis 2021 i 2022: Elisabeth Breva Almerich.

La ja Presidenta va agrair la confiança i els va animar a tots a continuar treballant per les nostres festes i per la nostra Associació.

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*