ACTO APERTURA CICLO MAGDALENA 2023

Avui dia, és el principi d’un gran any i de grans aventures. Així doncs, dimecres 14 de Setembre acomiadaem amb emoció a la cort 2020, i amb renovada il·lusió donàvem la benvinguda a la cort de les festes de l’any 2023, un acte brillantment organitzat per la Gestora de Gaiates que va tenir trobada a la plaça de les aules i que va seguir amb l’acte protocol·lari celebrat a l’emblemàtic edifici de la Diputació Provincial, per donar la benvinguda a tots els representants de les festes i com no donar la benvinguda a les reines 2023, Selene i Alejandra.
Com cada any, la gaiata Sequiol va estar present en aquest acte amb els càrrecs representatius de l’exercici fester i que per a aquest any 2023 han recaigut a Adriana, Lucía i Carlos, acompanyats per la nostra presidenta Elisabeth.
A més, com és sabut, el Sequiol torna a tenir el privilegi de tenir com a màxima representant de les nostres festes a qui anteriorment va ser madrina infantil de la nostra gaiata el passat 2020, Alejandra, la nostra reina infantil de les festes 2023.
Una vetllada plena d’il·lusió i d’emocions trobades pel nou exercici festiu que comença, unes emocions noves per a Adriana, Lucía i Carlos, perquè durant un any seran el centre d’atenció del sector del Sequiol i assumiran la responsabilitat que el càrrec implica, així com ho farà la nostra petita Alejandra, que ens demostrarà la seva valentia des de dalt.
Per a tots, vagi per davant la nostra enhorabona i el desig que aquest any festiu sigui molt especial i insuperable, arranca així de manera oficial la Magdalena de l’any 2023.

Fotos cortesía MUPHY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*