ACTES 9 d’octubre

Les nostres tradicions, la nostra cultura, la nostra unió, els nostres avantpassats tot es converteix en un dia molt especial, i aquest dia és el 9 d’octubre, el dia de la Comunitat Valenciana. 

Un dia molt important per als castelloners i les castelloneres, i com a celebració d’aquest gran dia assistim a infinitat d’actes que commemoren aquest dia. 

Les nostres màximes representants María Voltes i Leyre Salinas, van assistir en representació al sequiol a aquests actes, començant des d’un castell de focs protagonitzat per la nostra fidel Pirotècnia Peñarroja, amb el que vam començar al gran dia de la Comunitat Valenciana amb emotius aplaudiments en finalitzar el castell que va posar dret tota la ciutat. 

El matí del 9 d’octubre Maria i Leyre van assistir a la Plaça Major, a l’acte commemoratiu de les tres cultures, començant des de la desfilada pels carrers de la nostra ciutat, fins a finalitzar a la Plaça Major, on la Banda Municipal de Castelló els va rebre tots amb l’Himne de la Comunitat Valenciana. 

Un honor per a sequiol que les nostres màximes representants Maria i Leyre assistissin als actes de gran dia, el 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*