ACTE DESPEDIDA MAGDALENA 2022

12/09/2022
Amb la calor festiva de tots aquells que estimem les festes de la nostra ciutat, les madrines 2020, Alejandra i Lourdes, acompanyades de la nostra presidenta de la Gaiata, Elisabeth, el 12 de setembre passat, va tenir lloc el sempre malenconiós acte de comiat d’unes corts que van ser les protagonistes de l’exercici festiu de l’any 2020/2022.
Per aquest motiu, el dia 12 de setembre passat el saló del Palau de la Festa, va ser testimoni de l’acte d’agraïment i comiat a les que han sigut les màximes representants festives de la ciutat en tots els seus àmbits, des de madrines a dames de la ciutat i reines.
La gaiata Sequiol va estar present al comiat de Carmen i Gal.la com a Reines 2020, entre les dames de la ciutat, el Sequiol va tenir el privilegi de tenir Àgueda, que també deia adéu a un curs festiu que mai oblidarà.
Lourdes i Alejandra acomiadaven així, amb tots els seus companys del món de la festa, uns anys que sempre recordarán, i, encara que per temes personals el president infantil Manel no hi va poder acudir, també portarà tot aquest temps al seu cor.
Una vesprada plena de nostàlgia, de records, de retrobaments amb tants companys de travessia, agraïments pel que ha viscut, un acte acompanyat per membres de la Junta de festes, presidents de gaiates i familiars, i on van rebre un record de tots els moments viscuts

Fotos cortesía MUPHY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*