ACTE APERTURA MAGDALENA 2024

I així com finalitza un cicle, en comença un altre, i quina alegria, la Gaiata 15 Sequiol tornem a comptar amb tres grans representants, la nostra Madrina, María Voltes, Madrina Infantil, Leyre Salinas i President Infantil, Víctor López.

 I així es van presentar a l’acte d’obertura i de benvinguda al cicle 2024, al saló de la Diputació de Castelló. Un acte on els màxims representants de les Festes de Castelló es presenten i un acte per donar la benvinguda al nou cicle. Un acte en què la 15 Sequiol es presentava en abundància, com molt succeirà aquest any, ja que allà estaven també per donar la benvinguda les nostres Dames de la Ciutat, Adriana i Llúcia, i és clar, la nostra Reina de les Festes de Castelló, Lourdes. 

Va ser la Reina, acompanyada de la Reina Infantil, Vega, qui van rebre cadascun dels representants dels diferents sectors gaiaters, en els quals es trobaven també els nostres màxims representants. 

En finalitzar els discursos protocol·laris que començaven aquest cicle, vam poder gaudir d’una pica-pica que ens van oferir, on els nostres màxims representants, Maria, Leyre i Victor, acompanyats de la Presidenta Elisabeth, van finalitzar el seu primer acte com a màxims representants del Sequiol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*