Acomiadada Corts 2018

L’edició de les Festes de la Magdalena del 2018 s’ha acabat, aplega el moment de ficar el fermall d’or i tancar el llibre escrit ja per a la història. Ha estat tot un èxit, per a Castelló en general i per a la Gaiata 15 Sequiol en particular, donat que a més d’una setmana intensa i carregada d’actes recolzats per nombrosos veïns del barri de la Panderola, hem resultat guanyadors del Segon Premi de Gaiates.
Un any molt especial on el nostre trenet ha estat conduït magistralment per la Madrina Àgueda Ibars Agramunt, la Madrina Infantil Nagore Garcia Miravet, i el President Infantil Iker Miralles Claramonte. Tots tres han sabut guanyar-se el cor dels els Sequiolers i han representat amb orgull i mestria a la nostra Associació.
Al igual que Beatriz Belenguer Mercé, Dama de la Ciutat 2018, qui ha conquistat amb la seua elegància i el seu saber estar, l’estima de tots els castelloners i castelloneres.
Però calia donar pas a la següent edició de les festes, la del 2019. Era el moment dels agraïments i els acomiadaments, i amb eixe motiu tots els representants festers es reunien al Palau de la Festa, on la Junta de festes celebrava un xicotet però molt emotiu acte per tal de posar fi a la Magdalena 2018. Un acte que va finalitzar amb els parlaments emocionats de les Regines 2018, Carla i Lucia.
Al mateix, acudien els màxims representants de la Gaiata 15 Sequiol per a la Magdalena de 2018, Àgueda, Nagore i Iker, acompanyats per la Presidenta Elisabeth. Tot i que ara sí, comença el camí cap a la Magdalena 2019, ells seran per sempre Madrina, Madrina Infantil i President Infantil del Sequiol.
Un acomiadament per a Àgueda i Iker, i un punt i a part per a Nagore, Dama de la Ciutat Infantil de la Reina Natalia per a la Magdalena de 2019. Els Sequiolos només podem dir-te que estem molt orgullosos de tu i que et seguirem i aplaudirem allà on vages, gaudeix al màxim!!!

Fotos cortesía de Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*