Presentació Gaiata 17 “Tir de Colom”

Els focs artificials esclataven un nou dissabte al Palau de la Festa, aquesta vegada de la mà de la Gaiata 17 “Tir de Colom”. El so de les dolçaines i els tabals anunciava l’inici de la presentació gaiatera del Sector de la Reina de les Festes, Carmen Molina.

El fil conductor de l’acte va estar el repte d’un castellonenc al cavaller anglés Phileas Fogg a fer la volta al món en la meitat de temps que ell, és a dir, en 40 dies. Ajudat per un andalús amb gran sentit de l’humor que en varies ocasions va fer riure amb ganes als assistents al Palau. Amb un decorat que ens traslladava a París i Londres dels anys 20, va anar desfilant la comissió de “Tir de Colom” fins a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil Martina Burguete Alcaide, i la Madrina senyoreta Andrea Alcaide Hernández, acompanyades pel President Infantil Nacho Marín Selma, i pel President de la comissió, Javier Gimeno Abadía.

En finalitzar l’acte, rebérem a la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 7 “Cor de la Ciutat”, per a convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, acompanyats d’un bon nombre de sequiolos, van acceptar gustosament la invitació.

Enhorabona a la Gaiata 17 i molta sort a la Gaiata 7!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*