Presentació Gaiata 19 “La Cultural”

Les presentacions a les vuit de la vesprada havien estat una novetat l’any anterior amb una bona acollida. D’ací que la Gaiata 19 es decidira a repetir experiència i convocara al món gaiater al Palau de la Festa quan encara el Sol començava a marxar.

Una vegada més, les carcasses, les dolçaines i els tabals, anunciaven l’aplegada d’una comissió gaiatera, en aquest cas, la comissió de la Gaiata 19 “La Cultural”.

A ritme de salsa caribenya, els membres de la comissió de “La Cultural”, van anar accedint a un escenari, que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil xiqueta Alicia Moya Collado, i la Madrina senyoreta Noelia Lerín Martínez, acompanyades pel President Infantil Ízan Vela Moragrega i la Presidenta de la comissió, Maria Dolores Zabalza Prieto.

Un espectacle conduit pel nostre estimat Javi Roig, que a més va estar nomenat gaiater d’honor de la Gaiata 19.

En finalitzar l’acte, rebérem la visita dels màxims representants de la Gaiata 6 “Farola-Ravalet”, per tal de convidar-nos al seu acte de presentació la setmana vinent. Els nostres càrrecs 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, acceptaren la invitació gustosament, acompanyats per un bon nombre de sequiolos.

Enhorabona a la Gaiata 19 i molta sort a la Gaiata 6!

Fotos cortesía Gaiata 15 Sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*