LLIURAMENT DE PREMIS DEL XVI CONCURS DE MAQUETES DE GAIATA “CIUTAT DE CASTELLÓ” EN EL SALÓ DE PLENS DE L’EXCEL•LENTÍSSIM AJUNTAMENT. PREMI LORENZO RAMÍREZ

La setzena edició del Concurs escolar de maquetes de Gaiata “Ciutat de Castelló” que organitza l’Associació Cultural Gaiata 15 Sequiol, arribava al seu cim amb el lliurament de premis, en el Saló de Plens de la Casa Consistorial.
Els màxims representants del Sequiol, Andrea, Natalia i Marc, acompanyats pel Regidor de Festes i President del Patronat de Festes, Sr. Omar Braina, van donar la benvinguda a tots els escolars premiats en les diferents seccions, així com a familiars i amics que van omplir el senyorial Saló de Plens.
Els escolars guanyadors van tindre l’oportunitat d’ocupar els escons des d’on, normalment, segueixen els plens municipals els edils de la ciutat de Castelló. I, en la taula de la Presidència, els representants del Sequiol, molt somrients.
Sota l’experta batuta de la Sequiola, Lidón Barberá, es va donar inici a l’acte entregant la distinció a la guanyadora absoluta del Concurs, Laura Godes, alumna del col•legi públic Isidoro Andrés. Per segon any, aquest primer premi porta la distinció de gran mestre Lorenzo Ramírez –sempre implicat en aquest concurs i amb aquesta associació- pel que, la seua família, va fer lliurament d’una espectacular reproducció d’una làmina del genial artista.
I, després de la guanyadora, tots i cadascun dels finalistes van recollir els seus detalls. Les paraules del Regidor de Festes i President del Patronat de Festes van posar el punt final a aquest emotiu acte.
La preceptiva fotografia de tots els guanyadors al costat dels representants del Sequiol, en l’escalinata de l’Ajuntament de la Ciutat convidava a tots a la nova edició d’aquest concurs escolar que, no tenim cap dubte, serà tota una realitat en les albors de la Magdalena 2020, sota l’auspici d’empreses i entitats col•laboradores, i amb l’organització de la Gaiata 15 Sequiol, amb el seu vicepresident responsable, Víctor Orozco, al capdavant. Us esperem a tots!

Fotos cortesía de gaiata 15 sequiol

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*