Entrega de Premis de la Cadena Ser

La catorzena edició dels premis anuals de Ràdio Castelló Cadena Ser ens regalava una magnífica sorpresa, la concessió a les Gaiates del guardó d’Oci i Tradicions 2018. Un reconeixement més a la tasca que cada dia desenvolupen els membres de les comissions de sector i, com va dir el presentador de l’acte, un merescut homenatge al qui sens dubte és l’element diferenciador de les nostres Festes, la Gaiata, un esclat de llum sense foc ni fum!
Recollir un premi amb tant de prestigi, mereixia l’esforç de canviar la data de la inauguració de l’exposició dels cartells de Festes de la Magdalena. D’aquesta manera, els màxims representants de totes i cadascuna de les Comissions Gaiateres, es traslladaren fins a l’Auditori que, ple de gom a gom, es convertia en l’escenari d’entrega dels premis.
Amb les actuacions magistrals de l’humorista Santi Rodríguez i la cantant Pastora Soler, van anar fent-se entrega dels diferents guardons, que van anar des de La Fundació Síndrome Down (Acció Social), el golfista de Borriol Sergio Garcia (Esports), el Gremi d’artistes Fallers de Borriana (Art), Investigadors de l’UJI i la Universitat Politècnica de València al voltant de l’obtenció del ciment a partir de residus ceràmics (Ciència), el cap d’oncologia de l’Hospital Provincial (Sanitat), i molts més en els apartats d’arquitectura, cultura, empresa, joves valors o medi ambient. Però sense cap dubte, el premi que més il•lusió ens va fer va ser el d’Oci i Tradicions atorgat a les Gaiates.
Els Presidents de les dinou comissions de sector recollien el premi enmig de forts aplaudiments. Per part de Sequiol, la Presidenta Elisabeth no va estar sola, ja que l’acompanyaven la Madrina Àgueda, la Madrina Infantil Nagore i el President Infantil Iker.
Un reconeixement que ens dóna energia per tal de continuar endavant, i és que com deia el poeta Bernat Artola, perquè la Gaiata siga, el nostre millor Pregó!

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*