Presentació Cartell Magdalena

Un dels primers actes tradicionals en l’exercici fester, és l’elecció del cartell anunciador de les festes i la seua posterior exposició juntament amb la resta dels cartells participants en el concurs que a aquest efecte convoca l’Ajuntament de Castelló per mediació del Patronat Municipal de Festes.

Per tal motiu, dijous passat 29 d’octubre en la fundació Davalos Fletcher, es procedia a l’elecció del cartell anunciador de les festes de la Magdalena de l’any 2016, resultant guanyador el cartell presentat pel castellonenc Ivan Rodríguez.

I així, el divendres al voltant de les 20,00 hores, els pòrtics de l’Ajuntament de la capital van acollir al món de la festa que en comitiva es van desplaçar fins a la sala d’exposicions de la Fundació Davalos Fletcher perquè les reines Carolina Tárrega Beltrán i Lola Marco Alors, tallaren la cinta donant per inaugurada la citada exposició. Com no, la Gaiata del Sequiol va estar present amb diversos membres de la comissió i amb els nostres càrrecs 2016, Ana Rodríguez Pérez, Balma Doumere Fabregat i Carlos López Porcar, juntament amb la nostra presidenta Elisabeth Breva Almerich.

Una vegada a l’interior, vindria l’acte protocol·lari, portant el fil conductor de l’acte el gerent de la citada fundació: lectura de l’acta del jurat, posterior signatura del cartell, intervencions del President de la Junta de Festes, Juan Vicente Bellido Zafont i de l’alcaldessa de la ciutat Amparo Marco per a tancar amb el tradicional “Magdalena!” cridat per les dues Reines.

Després, les fotos de rigor per al record dels protagonistes d’aquestes festes, al costat del cartell anunciador del seu any.

A destacar un any més que per a la decoració i adequació de la sala, es va comptar amb quatre maquetes de Gaiates de la Ciutat i, les quatre, van ser de la Gaiata 15 Sequiol.

Com diem, les festes 2016 van en marxa i ja tenen el seu cartell anunciador que, ben aviat, ens serà familiar perquè es mostrarà en la majoria dels comerços de la ciutat, indicant que ja quasi el dia “és arribat”.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*