La nit de Cap d’Any

Va arribar la nit més festiva, va arribar la nit que marca el trànsit, que marca el final d’un any i el principi d’un altre. Va arribar el moment de fer balanç de totes les coses viscudes, de tots els nostres actes, de tot el bé i el dolent, el moment de recordar les noves cares que van arribar i vam conéixer i, per descomptat, de recordar als qui ens van deixar i se’n van anar, de fer les promeses per a millorar el que es va fer malament, però sobretot de festejar aqueix trànsit d’un any a l’altre.

Era el moment de l’eufòria, de l’alegria, d’abraçar i besar a tots aquells que comparteixen aqueix màgic instant, com els membres de la gaiata que de nou ens vam tornar a ajuntar en el nostre Cau per a celebrar aquest trànsit, per a desitjar-nos el millor, salut i prosperitat pel nou any que començava i sobretot, per a alçar junts les nostres copes i brindar per què la Magdalena de l’any 2016 siga tan inoblidable com va ser la de l’any 2015.

Tots junts vam tornar a brindar, com és tradicional, pels èxits esdevenidors. És la tradició, un costum i tradició que desitgem seguir repetint per molts anys i sobretot perquè els nostres veïns, socis i amics, ho vegen i gaudisquen amb nosaltres.

Per tot açò, alcem les nostres copes per a brindar per un desig comú, la petició d’aconseguir el millor per a enguany 2016 i dins d’aquest desig, el nostre de poder-los oferir unes festes i unes Gaiates que estiguen a l’altura del nostre sector.

 

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*