Inauguració Betlem sequioler

Corria l’any 1999, quan la nostra comissió del Sequiol va decidir crear una nova activitat, la confecció i muntatge d’un Pessebre monumental que adornara l’entrada al cau al llarg de les festes nadalenques, entrant en el concurs de Pessebres monumentals que organitza l’Ajuntament de Castelló i que se celebra en la nostra ciutat, com és lògic, durant les festes nadalenques.

Per açò, com cada any, després d’uns dies treballant en la confecció i muntatge del naixement, el dilluns 21 de desembre es va procedir a realitzar en un acte entranyable, la inauguració del nostre Belen, que servia de punt de partida de les festes Nadalenques de l’any 2015.

L’acte va comptar amb l’assistència i participació de nombrosos membres del Sequiol i, per descomptat, dels nostres càrrecs 2016 Ana, Balma i Carlos, que junts van procedir a la tradicional inauguració del Belen del Nadal 2015.

Com cada any, el Belen romandrà obert cada dia perquè els veïns i amics puguen visitar-ho i contemplar el treball realitzat pels membres del Sequiol. Esperem com cada any, optar a un dels premis.

 

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*