Imposició de bandes infantil

En el calendari festiu de la ciutat, hi ha algunes dates claus. Una d’elles, i abans que comence el cicle de presentacions de gaiates al Palau de la Festa, és l’acte de imposició de bandes que acrediten a les nostres Reines i Corts d’Honor al llarg d’un nou exercici fester.

Com ve sent habitual en els últims anys, el Teatre Principal de la ciutat  va acollir ambdós actes, precedits sempre por la recepció en el saló de plens de l’Ajuntament per part de les autoritats a Reines, Dames de la Ciutat, Madrines, i Madrines Infantils acompanyades pels Presidents Infantils i Presidents de les diferents comissions gaiateres.

La vesprada del divendres 11 de setembre, es va celebrar l’acte de imposició de bandes a la Reina Infantil Lola Marco Alors, a les Dames de la Ciutat, entre les que es troba Maria Collados Marzá, i imposició també de bandes acreditatives a les Madrines de sector com a components de la Cort d’Honor de la Reina, i com no per a la nostra Madrina Infantil Balma Doumere Fabregat.

Prèviament, reberen el seu merescut homenatge els Presidents Infantils, entre els que estava Carlos López Porcar, en forma de pergamí entregat de mans de l’Alcaldessa de la Ciutat Amparo Marco, qui va ser l’encarregada de imposar per primera vegada les bandes blanques a les Madrines com a Cort d’Honor de la Reina, a les Dames de la Ciutat i per últim a Lola la banda verda que l’acreditava como a Reina Infantil de l’any 2016.

Les flors i el discurs de l’Alcaldessa,  ficaren la rúbrica a un acte que va tenir també com a protagonistes d’excepció a dos joves sequiolers, Nicolas Rodríguez i Laura Turch, encarregats de presentar l’acte, demostrant el seu saber fer i professionalitat en aquesta tasca tot plegat la seua curta edat, i és que quan una cosa se fa des de dins del cor, és molt més senzill i tant Nicolás com Laura, porten la festa en la sang.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*