Imposició Bandes

La vesprada nit del dissabte 12 de Setembre, va ser la data escollida per a l’acte de imposició de bandes a la Reina de les festes 2016, Carolina Tárrega Beltrán.

Els escenaris i protocols van ser idèntics als del dia anterior, és a dir, en primer lloc la recepció al saló de plens de l’Ajuntament a Reina, Dames de la Ciutat i Madrines per a formar posteriorment la comitiva que, transcorrent pels carrers cèntrics de la ciutat aplegaria fins el Teatre Principal, lloc on es va celebrar l’esmentat acte.

En primer lloc desfilaren les Madrines pel corredor central del pati de butaques fins aplegar a l’escenari, preparat per a l’ocasió. I entre las Madrines, la nostra Madrina 2016 Ana Rodríguez Pérez. Després va arribar el torn de les Dames de la Ciutat, entre las que destaquem a Estefanía Climent Moreno, la nostra Madrina 2015, per a finalitzar amb l’aplegada a l’escenari per tal de completar-lo, la Reina 2016, Carolina Tárrega Beltrán.

L’Alcaldessa de la Ciutat va ser l’encarregada d’imposar els acreditatius tant a Reina, com a Dames de la Ciutat i Madrines, banda verda i blanques, pergamins i flors, que van donar el colorit a l’escenari del coliseu de la plaça de la Pau.

Les paraules de l’Alcaldessa i de l’Edil de festes, posaren el colofó al primer gran acte protocol·lari de les festes 2016.

Com és tradicional, la festa va finalitzar amb un sopar que serveix com homenatge al món de la festa i en especial als seus màxims representants.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*