Galania

La nit del dissabte 20 de febrer va tenir lloc l’últim acte en el Palau de la Festa d’aquesta edició festiva de l’any 2016, es tracta de la Galania a la Reina Carolina Tárrega Beltrán i la seua Cort d’Honor, entre les quals es troben d’una banda, la nostra Madrina 2016 Ana Rodríguez Pérez i la Madrina 2015 i Dama de la Ciutat 2016, Estefanía Climent Moreno.

Acte emotiu, replet d’al·lusions a la història de les nostres festes, dels seus primers anys, de com un grup d’avançats de l’època van fer realitat un somni que ha arribat fins als nostres dies i que va començar amb la desfilada fins a l’escenari de les Madrines de les diferents comissions de sector, entre elles Ana, que va seguir amb la desfilada de les Dames de la Ciutat, entre elles Estefania, finalitzant aquesta part amb l’accés fins a l’escenari de la Reina de les Festes Carolina. Entre al·lusions als símbols que conformen les nostres festes va seguir l’acte, destacant la interpretació del Rotllo i Canya per part dels fills dels creadors en el seu moment d’aquest himne de la nostra festa, d’una banda interpretant al piano la partitura el fill d’En José Garcia, Alejandro Garcia, i cantat per N’Antoni Gascó.

Després el protocol habitual, les paraules del “Galantejador” van donar pas a les ofrenes d’entitats i representants festius d’altres poblacions.

Un altre dels punts emotius de l’acte, va ser la interpretació del Bolero de Castelló per part de les Dames de la Ciutat en honor a la seua Reina i que de nou, va tornar a posar al públic en peus.

El ball amb orquestra fins a altes hores de la matinada va donar tancament a la festa i al Palau per a aquesta edició Magdalenera.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*