Dimarts de xiquets i premis

Clarejava el dia assolellat, ideal per a la jornada que els oferia als xiquets del sector i els seus amics: castells inflables, llits elàstics, futbolí, pintacares…, tota una jornada en la qual els més xicotets van gaudir de valent.

Per a majors i xicotets, la primera degustació de la setmana: llonganisses, xoriços i botifarres, patrocinat per Carnisseria Xarcuteria Prades. Un any més, un èxit de participació.

Arribava l’hora de conéixer el veredicte dels premis. Amb la xaranga que ens havia acompanyat tot el dia, eixírem cap a la plaça Major amb l’esperança de tornar carregats amb algun valuós obsequi. I així va ser: cinqué premi per al nostre llibret per l’“ús i promoció del valencià”, primer premi de la portada del llibret, primer premi d’il·luminació per a la nostra gaiata gran, cinqué premi absolut de la nostra gaiata infantil, “Llum Modernista”, i segon premi absolut per a la nostra gaiata, “Sentiments”.

Cinc vegades per tant van haver de pujar a l’escenari Ana, Balma, Carlos i Elisabeth, a arreplegar de mans de les Reines de les Festes, Carolina i Lola, els diferents premis que ens van anar atorgant. El dur treball de tot l’any, va tenir la seua recompensa.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*