Benvinguda Cort 2016

Si dies enrere es realitzava l’emotiu acte de acomiadada de les corts 2015, el dia 9 de setembre i en aquesta ocasió al saló de plens de la Diputació Provincial, la Gestora de Gaiates va realitzar el tradicional acte de benvinguda a les Reines 2016, Carolina i Lola.

La Gaiata 15 Sequiol va estar representada a l’esmentat acte amb les Madrines 2016 Ana i Balma, acompanyades pel President Infantil 2016 Carlos i la nostra Presidenta Elisabeth. També tenim el privilegi de contar per a aquest exercici fester com a Dames de la Ciutat a les que foren Madrines del Sequiol en el 2015, Estefanía i Maria.

Una vetllada carregada de il·lusió i d’emocions encontrades pel nou exercici fester que comença, unes emociones noves per a Ana, Balma i Carlos per que al llarg d’un any seran el centre d’atenció del sector del Sequiol i assumiran la responsabilitat que el seu càrrec implica, i màxim tractant-se de la Gaiata 15, una gaiata amb renom en el panorama fester de la nostra Ciutat. I també una experiència nova per a Estefanía i Maria, que viuran les festes des d’una nova perspectiva, com a components de la Cort d’Honor de les Reines.

Per a tots, vaja per davant la nostra enhorabona i el desig de que aquest any siga especial i inesborrable, ja que arranca doncs de forma oficial la Magdalena de l’any 2016.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*