Bateig Gaiates

La Magdalena s’acosta, ja està quasi tot preparat i com no, els nostres monuments rebent els últims retocs, retocs per a estar els més elegants possibles per al seu acte de presentació.

El diumenge 21 de febrer les nostres Madrines Ana i Balma, els nostres presidents Carlos i Elisabeth, juntament amb la resta dels membres de les comissions, van fer aquella presentació per a tot el públic amb l’acte de bateig dels monuments gaiaters per a la Magdalena 2016.

En un ambient festiu preludi de la Magdalena cada vegada més propera, els membres de la A.C. Gaiata 15 Sequiol es van donar cita en el magatzem de gaiates per a imposar els lemes designats pels artistes als seus respectius monuments.

Acompanyats per l’olor de pólvora de la traca i de la música a càrrec, un any més, de la nostra magnífica Secció de dolçaina i tabal, els nostres càrrecs van procedir al bateig trencant sengles botelles de cava.

L’acte va contar també per un moment amb la presència de les reines de les festes, Lola i Carolina que acompanyades pel president de la junta, Juan Vicente Bellido, es trobaven de visita als magatzems municipals per a comprovar in situ l’estat dels monuments gaiaters.

Després del reportatge fotogràfic, ens dirigírem a la nostra seu social per a degustar la magnífica àgape oferida per Ana, Balma i Carlos per a festejar aquest moment tan especial.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*