Agraïment per la presentació

Va passar el dia 24 d’octubre i retardàrem l’hora a l’eixida del Palau, quedant unes hores després per tal d’assaborir el nostre acte, de recordar el que vam fer i com ho vam fer. I va arribar el moment en el qual els càrrecs 2015, Estefanía, Maria i Xavi i els càrrecs 2016 Ana, Balma i Carlos volien agrair a tots els sequiolos la seua feina i el seu compromís amb l’acte realitzat.

I que millor forma d’agrair el treball que assegut tots en una taula per tal de degustar el nostre plat més típic, la paella.

I així, el diumenge 25 d’octubre, després d’haver descansat i reposades les forces, ens reunírem de nou en el Cau per a celebrar i ser complimentats al mateix temps, però el millor, la cordialitat i les ganes intactes de tornar a fer festa.

I va arribar també el dilluns dia 26, el moment de tornar al Palau per a arreplegar i retirar tots els elements que preparàrem per al nostre acte de presentació.

Ara comença el millor, el repte de tornar a construir una Gaiata capaç d’aconseguir nous èxits, i unes festes dignes, per a un sector com el Sequiol.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*