Activitats estiuenques

Durant el mes d’Agost, l’activitat gaiatera fa un parèntesi coincidint amb el mes de vacances per excel·lència. Però durant aquest mes, es realitzen algunes activitats que tenen com a participants a integrants del Sequiol.

Així, el passat dia 16 d’Agost, la nostra secció de dolçaina i tabal, va ser convidada a participar en el popular “Tombet de Bou” que cada any els veïns de la població de Sucaina cuinen dins del seu programa de festes.

Al matí es va realitzar una cercavila pels carrers d’aquesta població per a finalitzar amenitzant els últims moments de la cocció de tan popular plat, així com el seu repartiment posterior. Després, els participants del Sequiol en aquest esdeveniment, van ser convidats a degustar aquest plat.

Un dia estupend en ple mes d’Agost, compartit amb els veïns de Sucaina.

Finalitzant ja el mes d’Agost, més concretament la nit del dissabte 29 d’Agost, els nostres càrrecs 2016, Ana, Balma i Carlos, acompanyats pel vicepresident Jorge, van acudir convidats per l’organització a l’elecció dels Mis Turisme Comunitat Valenciana 2015 que va tenir lloc en la plaça del mar del Grau de Castelló.

Una nit plena de glamur on els nostres càrrecs 2016 van gaudir d’un dels seus primers actes com a tals, i previs als actes oficials que ja estan a punt de realitzar-se.

 

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*