Nit de Cap d’Any

Va arribar el 31 de Desembre, el dia que suposa el canvi d’un any, del record per tot el viscut i l’esperança pel que ens quedarà per davant, per tot un any nou.

Un dels actes que s’ha convertit en tradicional en aqueixa data és la carrera de Sant Silvestre. A la vesprada del dia de cap d’any, els carrers de Castelló van acollir una prova atlètica, una altra carrera popular que cada vegada arreplega més aficionats.

Ja a la nit, ens vam disposar a acomiadar l’any 2014 sopant amb familiars o amics, en restaurants, locals o en el mateix habitatge. El que importava era celebrar aquest trànsit envoltats de gent, per tal de poder brindar junts per un any nou que desitgem vinga replet de bones noves.

En el Cau de la Gaiata, ens reunírem com cada any per a celebrar aquest esdeveniment. El sopar va donar pas a les campanades, i amb el toc de cadascuna d’elles, vam anar menjant els raïms de la sort per a començar amb bon peu l’any que portarà el nostre guarisme, esperant que siga auguri d’un any excel·lent per als nostres interessos.

Després de les felicitacions, va arribar l’hora de brindar, de ballar i celebrar la festa.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*