Acomiadament de la Cort 2015

Aplega el mes de setembre i el comença el nou curs.

Igual que en el símil acadèmic, al món fester en Setembre comencem un nou curs, però abans, cal tornar la vista enrere per tal d’agrair a les representants d’un curs ja finalitzat i que han deixat la seua empremta en les nostres festes.

Amb aqueix fi, el passat dia 7 de setembre, el saló de plens de l’Ajuntament de la Ciutat, amb la seua Alcaldessa N’Amparo Marco al capdavant, va ser testimoni de l’acte d’agraïment i acomiadada a les que han estat màximes representants festeres de la ciutat en tots els àmbits, des de Madrines fins a Dames de la Ciutat i Reines.

La gaiata Sequiol va estar present en l’acomiadada de Dunia i Cristina com a Reines 2015 juntament amb les seues Dames de la Ciutat, i en qualitat de cort d’honor, Estefanía i Maria foren partícips de l’acte, acompanyades per Xavi i Elisabeth.

Una vesprada plena de nostàlgia, de records, de trobada amb tants companys de travessia, un acte en el què es va estrenar la nostra nova Alcaldessa,  qui va fer un merescut homenatge amb la seua paraula a la figura de les Reines, Dames, Madrines i Presidents que amb aquest acte tancaven l’últim capítol de les festes 2015.

 

Fotos cortesía de Ediciones Digitales Muphy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*