ELECCIÓ REINA I DAMES MAGDALENA 2024

 

Cada any per aquestes dates, un cicle fester s’acaba i un altre comença. A l’edifici més festiu de la nostra Ciutat, es reunien totes les persones que havien de tancar el llibre de 2023 per obrir un llibre nou, el que explicarà la història de la Magdalena 2024.

Sequiol, en aquesta edició, concorria amb la nostra Madrina 2023 Adriana LLopis Pascual, i amb la Madrina Infantil 2023 Lucia Benedito Ordaz, optant totes elles als càrrecs de Dames de la Ciutat 2024, a més de la nostra passada Madrina 2020/2022, Lourdes Climent Moreno, que optava al càrrec de Reina de les Festes.

Reunida una àmplia representació del món de la Festa, i un cop realitzada la primera fase de votacions, la que correspon a l’elecció de les Reines de les Festes, resultaven triades amb molt d’orgull Reina Infantil 2024 la nena Vega Torrejón Garrote i com a Reina 2024 la senyoreta Lourdes Climent Moreno, una elecció que ens va fer saltar d´alegría, i no era aquí on van finalitzar les emocions.

Després venia el torn de l’elecció de les Dames de la Ciutat Infantils, i en aquesta ocasió la sort va seguir acompanyant Sequiol, ja que la primera trucada va ser directa per a la nostra Madrina Infantil Lucia Benedito, la nostra petita nena, seguint així el seu camí castelloner. Finalment, en el torn de les Dames de la Ciutat, on una altra trucada va sonar a favor nostre, escollint per a aquest càrrec a la nostra Madrina Adriana Llopis, la nostra preciosa segueix complint somnis, i no pot estar millor compartit.

Un final de dia espectacular per a la 15, a casa de la Reina per a les Festes de la Magdalena 2024, Lourdes Climent Moreno, i quin millor lloc que en família, la nostra gran família festera.

Els Sequiolos, ens sentim completament orgullosos de les nostres representants i els desitgem tota la nostra sort en aquest meravellós any que els espera.

 

Fotos cortesía MUPHY

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*