SANT CRISTÒFOL 2023

Un dels patrons més importants de les nostres festes és Sant Cristòfol, i com cada any, es dedica un dia a celebrar la seva festivitat.

Comença el dia amb una missa en honor al nostre patró, Sant Cristòfol, una cita a la qual van acudir amb orgull els nostres màxims representants Adriana, Lucia i Carlos, vestits de castelloners rebem a tots els màxims representants de les Festes de la Magdalena 2023 a la Plaça Major per a la entrada a la Concatedral de Santa María i celebrar la missa. 

 

Un cop finalitzada aquesta, no s’acabava el dia, ja que tots els sectors gaiaters i generalment els sectors festers de la nostra ciutat, aprofitem aquest gran dia per festejar diverses coses, començant des d’un “sopar de pa i porta” al Palau de la Festa, on totes les comissions gaiateres, Reines i Cort d’Honor, diverses autoritats, es reunixen principalment per divertir-se.

 

És una nit en què s’aprofita també l’ocasió per acomiadar magníficament a les Reines, Corts d’Honor, Madrines i Presidents, i així es va fer el passat dissabte 8 de juliol, on Selene i Alejandra van donar un discurs en agraïment a tot el suport rebut aquesta Magdalena 2023.

I quina millor manera d’acomiadar-se que fent un ball.

Un Sant Cristòfol en honor també al nostre Gaiater de l’any 2023, Carlos Latre, per això, la Gestora de Gaiates va organitzar una simulació del programa i concurs “Tu Cara Me Suena”, encara que portant-lo al nostre terreny i la nostra tradició de mantenir els balls, anomenant-se així “Tu Baile Me Suena”.

Una nit en què tots són protagonistes, ja que, les comissions participen en aquest ball amb les seves Madrines i Presidents, balls en què la comissió Sequiolera va participar enormement per acompanyar els seus màxims representants sequiolers, Adriana, Lucia i Carlos, que ho van donar tot als seus balls i ens van treure un gran somriure.

Va finalitzar l’espectacle amb un ball de les Reines, Selene i Alejandra, acompanyades de la seva respectiva Cort d’Honor.

 

En acabar aquest va seguir la festa amb música perquè tots poguéssim ballar i acabar de passar-ho bé.

Un gran treball per part de la Gestora de Gaiates i per fer-nos passar una nit espectacular al costat dels nostres.

 

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*