Inauguració Exposició Maquetes

Com és costum en el calendari fester de la nostra ciutat, el dissabte anterior a les nostres festes és la inauguració de l’exposició de maquetes de Gaiata, presentades a concurs, en el Museu Etnològic del carrer Cavallers.
Des de fa anys Sequiol ve proposant als escolars d’educació primària, secundària i especial, la construcció d’una maqueta de Gaiata, per a les quals poden utilitzar qualsevol tipus de material.
Amb el fons musical de l’escola de Tabal i Dolçaina del Sequiol, les Reines de les Festes, Selene Tarin i Alejandra Saez i la seua cort d’honor tallaven la cinta i donaven per inaugurada l’exposició de treballs de la XVI edició del Concurs *Ciutat de Castelló”. Prèviament, Les Madrines del *Sequiol, Adriana Llopis i Lucia Benedito, al costat del President Infantil, Carlos Benedito i a la Presidenta, Elisabeth Breva, rebien a a les nostres reines de les Festes i els feien lliurament d’un detall floral.
A l’acte d’inauguració va acudir el guanyador del concurs, el xiquet Nicolas Cabello Perez qui també va rebre un detall de mans dels màxims representants del Sequiol.
Una interessant exposició que romandrà oberta fins al diumenge segon de Magdalena i que, a ben segur, serà molt visitada com ho demostren les xifres de les últimes edicions, sent de les quals més visitants atrau del conjunt d’exposicions que es realitzen en aquest museu.

 

Fotos cortesía COMISIO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*