MAGDALENA 2023 Dijous

Comença el dia amb la tercera degustació de la Taverna Sequiolera, a més de que els més xiquets van participar en el taller de cuina que forma part de les activitats que Sequiol organitza en la setmana gran. Un taller on els xicotets experimenten i es diverteixen.
En acabar aquesta, es va realitzar la globotà, una mascletà plena de globus, on tots els xiquets i xiquetes podien participar per a explotar-los.
Des del cau, ens dirigim tots cap al recinte de la mascletà, una mascletà més castellonera que mai, homenatjant el Club de Futbol de Castelló.
Arribada la vesprada, com cada dijous de Magdalena, es realitzava la cavalcada en carrosses de confeti, amb un nou recorregut, en el Bulevard Blasco Ibáñez. Totes les comissions gaiateres es visten amb els seus vestits de llauradora i llauradors per a muntar en les seues respectives carrosses decorades i animades, mentre fan el recorregut van llançant confeti al públic, una activitat que sempre agrada i on els més xicotets gaudeixen.
A la nit, com a tradició sequiolera, celebràvem la festa de disfresses, un sopar en la qual cadascun saca les seues millors disfresses i en la qual, gràcies a l’espectacle de Rodhel, vam poder acabar festejant amb molts balls.
Encara que els nostres màxims representants, Adriana, Lucía i Carlos, no van poder assistir, ja que aquella nit va coincidir amb “el sopar de Colles”, organitzat per la Federació de Colles de Castelló, al Palau de la Festa, i a la qual els nostres càrrecs havien sigut convidats en representació del sequiol.

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

Fotos cortesía COMISIO

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*