Presentació Gaiata 9 “L’Espartera”

Focs artificials i una nit estupenda per a rebre la presentació de L’Espartera al Palau de la Festa de Castelló. Sota el lema “festa i olé!!!”, en la vetlada no van faltar els balls flamencs, l’escenografia teatral, les palmes i, per descomptat, la participació i els aplaudiments del públic.

A més, amb motiu del 75 aniversari de les festes i de la creació de la comissió, la gaiata 9, l’Espartera, va voler crear com a regal per a la seua comissió el que ja serà l’himne de tots els esparters. La lletra i música és de Vicent Jaume Almela i Ximo Fabregat, els qui més tard van entregar la partitura de l’himne als seus representants. Per primera vegada, l’himne va ser interpretat per la rondalla ‘Els de la Fileta’.

Enmig d’aquesta festa d’aires ‘rocieros’, van anar desfilant els membres de la comissió de “L’Espartera” fins a un escenari que acabarien de completar els seus màxims representants per a la Magdalena de 2020, la Madrina Infantil Sandra Cabeza Tárrega, i la Madrina senyoreta María Montañana Grijalbo, acompanyades pel President Infantil Asier Algorta Martí i el President de la comissió, Gonzalo Cabedo Oliver.

En finalitzar l’acte, rebérem en la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 16 “Rafalafena”, per a convidar-nos al seu acte de presentació dissabte que ve. Els nostres màxims representants per a la Magdalena 2020, Lourdes, Alejandra i Manel, acompanyats d’un bon número de sequiolos, van acceptar gustosament la invitació.

Enhorabona a la Gaiata 9 i molta sort a la Gaiata 16!

Fotos cortesía SEQUIOL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*