Publicacions

Com Associació Cultural que som, des de la Gaiata 15 Sequiol desenvolupem infinitat d’activitats al llarg de tot l’any. I entre elles, creiem important la tasca de comunicació als socis, veïns i amics, de tots els actes a què acudim, ja sigui com a convidats, ja com a protagonistes.

Amb aquesta finalitat, al terme de cada mes, publiquem la nostra revista Infosequiol, amb l’ànim de mantenir informats els que ens segueixen, de totes aquelles activitats en què la Gaiata 15 ha participat. Així, en el nostre Infosequiol els expliquem on hem estat, amb qui i per què. I poden trobar multitud d’imatges que il·lustren les diferents narracions.

Amb la nostra humil ploma complim així el nostre desig d’apropar la Gaiata 15 a Veïns, Socis i Amics. Perquè l’Associació Cultural Gaiata 15 Sequiol va molt més enllà de la programació de les festes a la setmana de la Magdalena i així li ho vam mostrar a la nostra revista mensual.

Però si hi ha una publicació de la Gaiata 15 que any rere any ens omple d’orgull, aquesta és el nostre Llibret. Poques setmanes abans de les festes fundacionals de la nostra ciutat, vam presentar el llibre que resumeix qui som i què fem. En les seves línies trobem la salutació d’autoritats i de les reines de les festes, descobrim com es van idear i construir els nostres monuments gaiaters, coneixem els nostres màxims representants, així com als seus dames, acompanyants i col·laboradors.

Però també des del Llibret fem un repàs a tots els actes viscuts des de les últimes festes de la Magdalena, descobrim quina serà la programació d’actes del Sector en les pròximes festes, i podem delectar-nos amb una sèrie d’articles que cada any trien un tema central relacionat amb la nostra ciutat i la seva gent. Des pintors, escultors o pintors, les nostres ermites, barris o partides, indumentària, futbol, ​​… tot allò que forma part de la nostra identitat com a poble.

Des d’aquest web, els convidem a veure tant els Infosequiol com els llibrets publicats fins a la data. Tant de bo els agradin, hi ha molta feina i il·lusió en ells. Així som a la 15!

Llibrets

Infosequiol