Presentació Gaiata 17 “Tir de Colom”

Penúltima Presentació al Palau de la Festa abans del merescut descans Nadalenc. I va ser la Gaiata 17 “Tir de Colom” l’encarregada de presentar a les seues comissions i màxims representants per a la Magdalena del 2017.
La nit va tenir moments brillants, amb la celebració de les noses de coral de la gaiata, els seus primers 35 anys, com a fil conductor de l’acte. De nou vam poder veure entre els molts artistes i ballarins de la nit, a les nostres sequioleres Anna i Laura Turch, expertes ja en aquestes aventures, desbordant art i simpatia pels quatre costats.
Així, entre records artístics i musicals, la gaiata 17 Tir de Colom presentava a les seues Madrines Nerea Alegre Arnau i Estefanía Tudela Llorens, a les que acompanyaven els Presidents Mikel Cebrián Rosa i Javier Gimeno Abadia.
Finalitzat l’acte, vam rebre en la llotja la visita dels màxims representants de la Gaiata 3 Porta del Sol, Madrina Infantil Sara Sánchez Olivares, Madrina Ana Frías Llorens, i President José María Batán Font. Ells seran els encarregats de tancar el torn de presentacions de l’any 2016.

Fotos cortesía de A.C. Gaiata 15 “Sequiol”